FC Twente Nieuws

Jans verheugd: "Dan kan dit een heel mooi seizoen worden"

Jans verheugd: "Dan kan dit een heel mooi seizoen worden"

Na de mislukte start heeft FC Twente in de vierde speelronde eindelijk de eerste drie punten binnengehaald. Afgelopen zaterdag waren de Tukkers met 1-0 te sterk voor FC Utrecht. De beslissende goal in de slotfase maakte veel los, ook bij Ron Jans.

Jans verscheen na afloop namelijk enorm blij bij pers. "Of dit lekker is? Dan druk je het nog zachtjes uit, dit is héérlijk. Vlak voor tijd met een prachtige goal, dan is er een enorme ontlading. Het publiek is zó mooi", zegt de trainer in gesprek met Voetbal International.

De stemming van de oefenmeester lijkt na afloop van het duel tegen de Utrechters compleet gedraaid te zijn. "De jongens hebben alles gegeven en zijn tot het gaatje gegaan. Dan moet je hartstikke tevreden zijn. Als je kijkt wie er allemaal niet bij zijn, dan kan dit een heel mooi seizoen worden", vertelt de oefenmeester verheugd.

Nu het publiek weer terug is, heeft FC Twente thuis nog geen wedstrijd verloren. De keerzijde is echter dat er in uitwedstrijden nog geen enkel punt behaald werd. "Wij moeten het ook in uitwedstrijden kunnen. Dat is tot nu toe nog niet gelukt, dus daar ligt voor ons de uitdaging. Het verwachtingspatroon is omhoog gegaan en dat is bij onszelf ook. We willen het beter doen dan vorig jaar."

Vooralsnog kwam er echter telkens zand in de motor door verschillende afwezigen. "Maar als je kijkt naar onze selectie zijn er verschillende spelers om verschillende redenen nog niet bij. Misschien hebben we er zelf iets te licht over gedacht. We hebben twee wedstrijden verloren die we helemaal niet hoefden te verliezen. Dat is iets dat we moeten ontwikkelen", besluit de coach van de Enschedeërs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties