FC Twente Nieuws

Jans verklaart keuze voor Vlap: "Ik heb hem vorige week ook wel gemist"

Jans verklaart keuze voor Vlap: "Ik heb hem vorige week ook wel gemist"

Voor aanvang van het treffen met Feyenoord voerde Ron Jans één wijziging door in zijn basiself. Waar hij Michel Vlap afgelopen wedstrijd tegen Sparta buiten de basis liet, mag de aanvallende middenvelder nu wel weer starten. De oefenmeester verklaart in gesprek met ESPN waarom.

"Als Michel Vlap vorige week fysiek helemaal top was, dan hadden we ook met de opstelling van vandaag gestart", begint de trainer die door het opstellen van Vlap terugkomt bij de formatie met wie hij het meeste punten haalde. "Uit corona en blessures is iets geboren en met dat elftal hebben we de beste resultaten gehaald."

"Ik heb Vlap vorige week ook wel gemist tegen Sparta. Ik denk dat het wel kan met dat middenveld, maar ik vond het toch een beetje vlak", vertelt de oefenmeester die niet zoveel aantrekt van de vloek die zou rusten op thuiswedstrijden zonder publiek van zijn ploeg. "Voor de winterstop viel het allemaal wel mee, het was vooral na de winterstop."

Toch beseft de trainer van de Tukkers dat de supporters wel degelijk een extra zetje geven. "Het is gewoon heerlijk om in De Grolsch Veste te spelen. Het stimuleert en de scheidsrechter wordt opgejaagd door het publiek, maar uit is het allemaal weer wat makkelijker misschien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties