FC Twente Nieuws

Jans was op tijd om afscheid te nemen: "Een heel vredig en mooi moment"

Jans was op tijd om afscheid te nemen: "Een heel vredig en mooi moment"

Direct na de overwinning tegen Ajax stond Ron Jans te bellen langs de zijlijn. Het was zijn vrouw die slecht nieuws had over zijn schoonmoeder. Jans had geen tijd om de overwinning te vieren en reed direct naar zijn schoonmoeder van wie hij uiteindelijk nog afscheid heeft kunnen nemen.

„Mensen vroegen me: belde je je vrouw? Ja, maar niet om over Ajax te praten. Ze had me geappt dat ik zo snel mogelijk moest bellen. Dan weet je het wel", zo blikt Jans terug met Wagenaar van de TC Tubantia.

"Ik was gelukkig op tijd. Ze overleed in ons bij zijn, heel rustig. Ik was op tijd, gelukkig, anders had ik er een rotgevoel aan overgehouden. Ik heb nog een uur bij haar gezeten, het was een heel vredig en mooi moment."

"Ik vergeet dit moment nooit meer. Ze overleed op dezelfde dag als haar man 25 jaar geleden. Dat is toch bijzonder. We gaan haar missen, maar het is goed zo", besluit Jans het gesprek.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties