FC Twente Nieuws

Jans: "We hadden deze wedstrijd moeten winnen"

Jans: "We hadden deze wedstrijd moeten winnen"

Ron Jans heeft met zijn ploeg niet optimaal weten te profiteren van de fouten van Feyenoord. De Tukkers kregen door de fouten van de Rotterdammers kans op kans, maar scoorde uiteindelijk slechts twee keer. Feyenoord scoorde net zo vaak, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Jans is ondanks het gelijkspel dan ook niet helemaal blij. "Het is wel een beetje dubbel, want we hadden deze wedstrijd moeten winnen. In de fase na de rust, waarin Feyenoord de laatste week steeds drie keer scoorde, hadden wij gewoon twee keer moeten scoren. In plaats daarvan zorgen wij zelf voor 2-2", aldus Jans voor de camera van ESPN.

Toch kan de oefenmeester uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. "Daarna ben ik ook wel weer tevreden. In het veld zullen de spelers ook voelen dat we deze eigenlijk moeten winnen. En nu moet je nog knokken om er een punt uit te slepen. Dat is in ieder geval gelukt."

De fouten van Feyenoord kwamen vaak voort uit het drukzetten van FC Twente. "Dit moet eigenlijk de stempel zijn van FC Twente, dat hebben we al vaker laten zien. Tegen ploegen die niet willen voetballen hebben we het best is wat moeilijk. Tegen ploegen die er onderuit voetballen kunnen we het ook moeilijk krijgen, dat is wel eens gebeurd maar meestal niet", besluit Jans.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties