FC Twente Nieuws

Janssen lovend: "FC Twente heeft de zaken heel goed voor elkaar"

Janssen lovend: "FC Twente heeft de zaken heel goed voor elkaar"

FC Twente won zondagmiddag in Enschede 3-1 van FC Utrecht. Willem Janssen, aanvoerder van de Utrechtse club, is lovend over de verrichtingen van zijn oud-werkgever.

"FC Twente is weliswaar een promovendus, maar heeft de zaken heel goed voor elkaar", vertelt Janssen in gesprek met FOX Sports. "Ze zetten goed druk en zijn heel agressief. Als je dan net te traag handelt, kom je echt niet onder hun druk uit. Dan creëer je weinig kansen. Het veldspel was een stuk minder", aldus de captain.

"Het was een slechte eerste helft. FC Twente speelde heel compact met goede druk. In de eerste tien minuten speelden we een paar keer goed erachter, maar daarna zijn we te traag in de handelingen waardoor we het over onszelf afroepen."

[google]

"In de tweede helft zie je een heel ander FC Utrecht. In de eerste 25 minuten hadden we een veel hoger tempo en kwamen we over de zijkanten door. Dan maak je de 1-1 en heb je het idee dat je erover heen kan gaan. Maar bij die 2-1 sta je met vier of vijf man tegenover twee van hen en dan gaat-ie erin..."

In de zomer van 2011 maakte Janssen de overstap van Roda JC naar FC Twente. Na drie seizoenen vertrok de centrale verdediger naar FC Utrecht, waar hij in het seizoen 2013-2014 op huurbasis doorbracht. Medio 2015 maakte hij de definitieve overstap naar de Domstedelingen.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties