FC Twente Nieuws

Janssen maakt na zware knieblessure rentree tegen FC Twente

Janssen maakt na zware knieblessure rentree tegen FC Twente

Zaterdagavond wordt het voor Willem Janssen een weerzien met zijn oud-werkgever FC Twente. Bij de Tukkers was hij middenvelder, maar de afgelopen jaren is hij omgeschoold tot verdediger. De kans dat hij tegen FC Twente speelt is klein.

Janssen is hersteld van de kruisbandblessure, maar is nog niet honderd procent fit. "Ik ben zo ver dat ik beschikbaar ben voor de wedstrijden, dat is een lekker gevoel", aldus Janssen in gesprek met RTV Utrecht. "Ik voel me steeds beter worden, maar af en toe gaat het nog een beetje terug. Dat is best wel lastig maar daar moet ik mee omgaan. Ik voel me fit, maar nog geen honderd procent."

De kans is groot dat Van den Brom gaat starten met hetzelfde verdedigingsduo als vorige week; St. Jago en eveneens oud-FC Twente verdediger Justin Hoogma. "Tommie en Justin zijn allebei heel talentvol en ze presteren op dit moment hartstikke goed. Er zijn een aantal dingen die je kan toevoegen aan de ploeg, en er zijn dingen die zij voor hebben op jou. Dat heb je altijd."

Als het duo goed blijft presteren kan het wel eens zijn dat de inmiddels 34-jarige verdediger zijn plek definitief kwijt is. "Daar ben ik niet mee bezig, maar het zou kunnen. Als zij het goed blijven doen is er misschien geen aanleiding, maar er zijn wel dingen die ik kan toevoegen", besluit Janssen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties