FC Twente Nieuws

Jesus Corona sloeg concreet aanbod FC Barcelona af

Jesus Corona sloeg concreet aanbod FC Barcelona af

Jesus Corona kreeg vlak voor zijn komst naar FC Twente een aanbod van FC Barcelona. Een overstap waar bijna iedere spelers van droomt, maar de kleine Mexicaan besloot zijn eigen weg te volgen. Dit laat zijn zaakwaarnemer Matias Bunge vandaag weten in de Portugese media.

Jesus Corona heeft een aanbod van FC Barcelona afgewezen. Hij was toen nog speler van Monterrey en Zubizarreta (destijds technisch directeur van FC Barcelona, red.) kwam me opzoeken met het nieuws dat FC Barcelona geïnteresseerd was. Het plan was om hem aan te laten sluiten bij het tweede elftal en dat hij langzaam klaargemaakt zou worden voor het eerste. Echter liet Jesus Corona me weten dat hij liever aan wilde sluiten bij een eerste elftal en koos uiteindelijk voor FC Twente."

"Het was een grote kans voor hem en dat heeft hij ook ondervonden. Tijdens zijn eerste seizoen kwam zijn trainer naar me toe en vertelde me dat Jesus Corona meer moest doen, anders zou hij terug worden gezet naar het tweede elftal. Dit liep gelukkig goed af en hij wist zich te herpakken."

[google]

Na twee jaar FC Twente koos de aanvaller voor de overstap naar FC Porto. Inmiddels heeft hij de interesse gewekt van diverse grote Europese clubs als Inter en FC Sevilla. Bij een verkoop kan ook FC Twente goede zaken doen omdat het recht heeft op een percentage van de winst. De meningen over dit percentage lopen uiteen van 6% tot 30%.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties