FC Twente Nieuws

Jeugdig drietal dat eerder meetrainde bij het eerste vertrekt bij FC Twente

Jeugdig drietal dat eerder meetrainde bij het eerste vertrekt bij FC Twente

Giovarny Sluiter, Caspian Dennen en Simon Seppenwoolde zijn vertrokken bij de FC Twente/Heracles academie, zo meldt de TC Tubantia. Waar het voor Sluiter nog niet bekend is waar de toekomst ligt, verkast Dennen naar FC Emmen en komt Seppenwoolde te spelen voor Excelsior '31.

Opvallend is dat het drietal vorig seizoen in de voorbereiding nog mocht meedraaien met het eerste elftal. De echte stap naar het eerste heeft geen van de drie spelers definitief kunnen maken. Naast de drie genoemde namen verlaten ook Harm Dieker, Zvi Jie, Xhelal Terzigi en Luca Vaglica de academie.

Seppenwoolde komt dus te spelen voor Excelsior '31, waar hij al langer zijn conditie op peil hield. "Het is een leuke groep met veel kwaliteit. De concurrentie binnen het team is dan ook groot. Ik heb zin om de concurrentiestrijd aan te gaan en hoop op een succesvol seizoen, zowel persoonlijk als met het team", vertelt de spits op de site van zijn nieuwe club.

Sluiter zal nog op zoek moeten naar een nieuwe club. En dat terwijl de verwachtingen rondom hem, vergeleken met Dennen en Seppenwoolde, misschien wel het grootst waren. De 19-jarige Zwollenaar heeft echter wel nog de hele zomer om een ergens een contract af te dwingen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties