FC Twente Nieuws

Jeugdinternational Ypema tekent bij: "Heb het naar mijn zin bij FC Twente"

Jeugdinternational Ypema tekent bij: "Heb het naar mijn zin bij FC Twente"

FC Twente en Danique Ypema zijn een nieuw contract overeengekomen. De 21-jarige jeugdinternational heeft haar handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis tot het einde van het komende seizoen 2021-2022.

Ypema kwam in de zomer van 2019 over van sc Heerenveen. De verdediger is dit seizoen één van de vaste waarden in het elftal van vertrekkend trainer Tommy Stroot.

"Ik heb het naar mijn zin bij FC Twente en ik kan voor mijn gevoel bij deze club verder groeien", zo vertelt Ypema op de clubwebsite. "Mijn doel voor komend seizoen is het hoogst haalbare te halen met het team. Ik wil mijn voetballende kwaliteiten laten zien en genieten."

Manager vrouwenvoetbal René Roord denkt dat Ypema er goed aan doet om zich door te ontwikkelen bij de Tukkers. "Danique maakt nog steeds stappen, ze kan een belangrijke speelster in Nederland worden. Ze is talentvol en gedreven en wordt steeds stabieler. We zijn blij dat ze FC Twente als een ideale omgeving ziet om zich verder te ontwikkelen.”

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties