FC Twente Nieuws

John van 't Schip maakt verrassende transfer en wordt bondscoach

John van 't Schip maakt verrassende transfer en wordt bondscoach

John van 't Schip wordt de verrassende nieuwe bondscoach van Griekenland. Dit meldt de Griekse journalist Johnny Georgopoulos op zijn Twitter account. Hij laat weten dat de Griekse voetbalbond de aanstelling woensdag officieel zal worden gecommuniceerd.

Van 't Schip wordt bij Griekenland de opvolger van Angelos Anastasiadis. De voormalig trainer van FC Twente zal als bondscoach ondersteund door Aron Winter en Michael Valkanis die aan de slag gaan als assistent trainer.

Van 't Schip begon zijn trainerscarrière bij FC Twente. Dit werd echter geen succes. Na een jaar besloot hij zijn contract in te leveren en keerde terug naar de jeugdopleiding van Ajax. Vanaf 2010 was hij hoofdtrainer van Melbourne Heart, het Mexicaanse Guadalajara, Melbourne City en PEC Zwolle. Bij de laatste club werd hij in december 2018 ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.


[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties