Jong FC Twente en Jong FC Utrecht spelen gelijk in oefenduel

Dinsdagmiddag heeft Jong FC Twente op het trainingscomplex in Hengelo een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jong FC Utrecht. Waar het duel tussen de eerste elftallen in een 4-0 overwinning eindigde voor de Tukkers, daar speelden de beloftenelftallen met 2-2 gelijk. Jarni Koorman en Siebe Schets maakten de doelpunten voor het elftal van trainer Dennis Demmers.

[google]Jong FC Twente kwam in de wedstrijd tweemaal terug van een achterstand. Nadat Tesselaar Jong FC Utrecht in de 24ste minuut op een 0-1 voorsprong had geschoten, was het in de 28ste alweer 1-1 door een treffer van Koorman. Vlak na rust was het wederom Tesselaar die de Utrechters op voorsprong schoot, maar in de 91ste was het Schets die alsnog voor de gelijkmaker tekende.

Jong FC Twente – FC Utrecht 2-2 (1-1)