Jong FC Twente gekleineerd door SV Spakenburg

Jong FC Twente kende een zware middag op bezoek bij SV Spakenburg. De manschappen van Paul Bosvelt gingen met 5-0 onderuit op Sportpark De Westmaat. Spakenburg was vanaf het begin dreigend en al binnen drie minuten was de eerste kans daar. In de 12e minuut wist SV Spakenburg de score te openen en zeven minuten later was het alweer raak. Beide treffers kwamen op naam van Van den Meiracker. Na de 2-0 kreeg ook FC Twente enkele kansen, maar wist deze niet te benutten. Hierdoor was de 2-0 tevens de ruststand.

[google]In de rust voerde Bosvelt één wijziging door. Dylan Seys die voor het eerst in de basis startte werd vervangen door Uyi-Olaye. Na rust was het wederom Spakenburg dat de beste kansen kreeg, en vlak nadat Ben Amar in de 62e minuut het veld betrad voor de 16-jarige Van Benthem, gooide Spakenburg de wedstrijd definitief op slot. In de 66e minuut was het Timmer die de 3-0 scoorde.

Hier bleef het niet bij want Van den Meiracker scoorde in de 78e minuut de hattrick die hij eigenlijk in de eerste helft al had moeten maken. Alsof de gifbeker helemaal leeg moest scoorde Tol in de 88e minuut ook nog de 5-0.