FC Twente Nieuws

Jong FC Twente knokt en verslaat Jong FC Groningen nipt

Jong FC Twente knokt en verslaat Jong FC Groningen nipt

Jong FC Twente heeft gister geworsteld en is bovengekomen tegen Jong FC Groningen. Op het complex van HVV Hengelo zegevierde de ploeg van Dennis Demmers met 3-2. De trainer is apetrots op zijn ploeg.

“We speelden op een slecht en hard veld. Op die ondergrond maakten wij de wedstrijd, terwijl Groningen inzakte”, laat trainer Dennis Demmers na afloop optekenen op de clubwebsite. “Zij profiteerden alleen van onze fouten. Na een inspeelfout kon Groningen door richting het doel en stond het 0-1. Ritchie Zinga (foto) werd na een lange bal ten val gebracht, wat bestraft werd met een penalty. Hij nam de strafschop zelf en schoot deze prima binnen."

"Na rust zijn we wat anders gaan spelen, meer de lange bal, om meer diepgang te krijgen. Na een pass van Zinga bracht Jari Oosterwijk ons op voorsprong. Jeffrey de Lange probeerde een bal weg te werken, maar deze kwam bij een Groningen speler uit, waardoor het 2-2 werd. Vlak voor tijd kregen we opnieuw een strafschop en ook deze werd door Zinga prima binnengeschoten."

"De ploeg heeft heel hard gewerkt en geknokt voor de overwinning. Het is mooi wanneer die er dan ook komt. We hadden met Joël Felix en Dylan George twee invallers die na een blessure hun rentree maakten.”

[google]

Scoreverloop
30. Breij 1-0
43. Zinga 1-1 (pen.)
56. Oosterwijk 2-1
70. Antuna, 2-2
85. Zinga 3-2 (pen.)

Opstelling: De Lange, Roemeratoe, Ben Amar, Van Schaik (46. Felix), Sambissa, Grootenhuis, Fernandes (60. George), Zerrouki, Oosterwijk, Frimann, Zinga.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties