FC Twente Nieuws

Jong FC Twente verplettert eerste tegenstander in de voorbereiding

Jong FC Twente verplettert eerste tegenstander in de voorbereiding

Vanmiddag om 13.30 uur stond de oefenwedstrijd tussen Jong FC Twente en ASV '57 op het programma in Aadorp. Het was de eerste oefenpot die de beloften van de Tukkers speelden in de voorbereiding en gaven meteen een affiche af. De ploeg van Dennis Demmers overwon met maar liefst 0-16 in de uitwedstrijd.

[google]Na de 0-1 was er nog een steunbetuiging door de selectie van Jong FC Twente voor Abdelhak Nouri. De spelers gingen op een rij staan en twee spelers draaiden zich om en toonden het rugnummer 34 van Nouri.

Binnen enkele ogenblikken had Jong FC Twente er al vijf in liggen. Van de Schepop, Zinga (2x) en Erkilinc (2x) waren verantwoordelijk voor de eerste vijf van de Tukkers. Vervolgens was de van Feyenoord overgekomen Fernandes die voor 0-6 zorgde. De 0-7 kwam van de op proef zijnde Maxima Janssens en Sambissa zorgde voor de 0-8.

De 0-9 kwam voor rekening van Mats Wieffer en de 0-10 kwam op naam van een speler van ASV die een eigen doelpunt maakte. Kort na elkaar zorgden Koorman en Terziqil voor respectievelijk 0-11 en 0-12. Ramiz Zerrouki zorgde voor de 0-13 en met zijn derde van de middag zorgde Zinga voor de 0-14 en even later met zijn vierde voor de 0-15. Met zijn tweede van de middag bepaalde Fernandes de eindstand op 0-16.

Basisopstelling Jong FC Twente: De Lange, Hosannah, Benamar, Koorman, Deiters, Terziqil, Fernandes, Janssens, Van de Schepop, Zinga, Erkilinc,

Wisselspelers: Blesgraaf, Coret, Elderman, Sambissa, Zerrouki, Terziqil, Wieffer.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties