FC Twente Nieuws

Jong talent laat zich zien in Enschede: "Soms zie je wel verrassingen"

Jong talent laat zich zien in Enschede: "Soms zie je wel verrassingen"

Gisteren besteedde televisiezender Veronica aandacht aan FC Twente. Het televisieprogramma 'The Scouts' is een programma dat dagelijks wordt uitgezonden en compleet in het teken staat van de jeugdopleidingen in Nederland. Jonge voetbaltalenten uit de regio Twente waren gisteren aanwezig bij De Grolsch Veste om hun talent te laten aanschouwen. Michel Jansen, hoofd jeugdopleidingen van FC Twente was uiteraard ook van de partij.

[google] Vooral de jonge voetballertjes die in de 'F' spelen werden uitgebreid geanalyseerd door Jansen. "Het kan goed zijn dat je bij de jongste groep nog ontdekkingen doet. Dat zou alleen maar mooi zijn. Straks komen de D-tjes, daar kan eigenlijk geen verrassing meer bijzitten, die categorie hebben we goed in beeld. Of er moet een speler bij zitten die net is verhuisd." vertelt Michel Jansen in gesprek met de TC Tubantia.

Ook Jeffrey de Visscher en Eddy Achterberg waren aanwezig om de jonge talenten te beoordelen. Juryleden en tevens oud-profvoetballers Tarik Oulida en Regi Blinker zijn wekelijks van de partij in het programma van Veronica. "Of er een toekomstige prof bij zit, weet ik niet. Maar soms zie je wel verrassingen. Jongens die bij andere onderdelen niet echt opvallen, maar er in de finale uitspringen, omdat ze goed samen kunnen spelen. We letten op de balbehandeling, de motoriek en of ze controle hebben over de bal tijdens het rennen." vertelt Tarik Oulida.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties