FC Twente Nieuws

Kaartverkoop Women's Champions League-duel van start

Kaartverkoop Women's Champions League-duel van start

Woensdag 30 oktober staat voor FC Twente Vrouwen de terugwedstrijd in de UEFA Women's Champions League op het programma. Hierin strijd FC Twente Vrouwen tegen het Duitse Vfl Wolfsburg voor een plaats bij de laatste acht. De wedstrijd zal om 19:00 worden afgetrapt in De Grolsch Veste. Kaarten zijn met een vroegboektarief vanaf nu te verkrijgen vanaf € 2,50.

Iedereen kan eenvoudig kaarten kopen voor het duel, er is geen Clubcard nodig. Wel hebben seizoenkaarthouders van FC Twente Vrouwen en seizoenkaart- en Premium Seathouders van FC Twente korting ten opzicht van de niet-seizoenkaarthouders.

Er valt gebruik te maken van het vroegboektarief t/m 16 oktober. Vanaf 17 oktober gelden er andere prijzen. In eerste instantie worden alleen de vakken op de Diekmantribune opengesteld, mochten deze uitverkocht raken wordt de rest van het stadion vak voor vak opengesteld.

[google]

Mocht je de wedstrijd in groepsverband (vanaf 10 personen) willen bezoeken, dan betaal je slechts € 2,50 per kaart. De korting zal automatisch worden toegepast zodra je meer dan 9 kaarten besteld.

Kaarten kunnen besteld worden via deze link of op werkdagen gekocht worden bij de receptie van De Grolsch Veste. Deze is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties