FC Twente Nieuws

Kabinet positief gestemd: FC Twente - GA Eagles weer met supporters?

Kabinet positief gestemd: FC Twente - GA Eagles weer met supporters?

De kans is groot dat er volgende week opnieuw versoepelingen worden doorgevoerd door het kabinet. Deze is tevreden over het huidige beeld van het coronavirus. De verwachting is dat de piek van het aantal besmettingen nog moet komen, maar er is geen vrees meer voor een nieuwe golf.

"Er worden geen drama's meer verwacht, zeker niet meer op de IC's", zo meldt politiek verslaggever Arjan Noorlander van Nieuwsuur. Hij kreeg van Haagse bronnen te horen dat er zeer waarschijnlijk gaat worden versoepeld.

Eén van de onderwerpen is het verder openen van de Nederlandse stadions. "Concreet moet je waarschijnlijk denken aan vollere voetbalstadions, vollere theaters, misschien het nachtleven dat toch weer open zou kunnen."

De clubs hopen dat er vanaf 15 februari weer minimaal twee derde van de bezetting mag worden gebruikt. In dat geval gooit ook FC Twente de poorten van de Grolsch Veste weer open. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 20 februari. Dan staat de Overijsselse derby tegen Go Ahead Eagles op het programma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties