FC Twente Nieuws

Karsten lovend over FC Twente: "Dan gaan ze naar de onderkant van het linkerrijtje"

Karsten lovend over FC Twente: "Dan gaan ze naar de onderkant van het linkerrijtje"

Na twaalf speelronden staat FC Twente met vijftien punten op de twaalfde plek in de eredivisie. Gert Jan Karsten, trainer van HHC Hardenberg, is onder de indruk van de prestaties van de Tukkers.

Karsten stelde aan het begin van het seizoen dat FC Twente 'nog niet stabiel genoeg' was. "Ik vind dat ze het goed doen", vertelt de oefenmeester bij VoetbalTijd. "Aan het begin van het seizoen kreeg ik de volle laag, omdat ik vond dat ze te postief waren na het gelijkspel tegen PSV. Toen heb ik gezegd dat ik FC Twente een ploeg vind tussen plek 10 en 14. Dat zou heel knap zijn als je ziet waar ze vandaan komen."

"Die club heeft zoveel voor de kiezen gehad de afgelopen jaren en ze zijn nu rustig onder een nieuwe, jonge trainer uit het dal aan het klimmen", vervolgt hij. "Ik vind dat ze het voortreffelijk doen. Als AZ tegen FC Twente speelt dan vult iedereen gewoon een één in. Dan is het sneu van die rode kaart, want ik denk dat dat erger is. Dan moet je spelen zonder zo'n goede keeper."

[google]

Karsten verwacht dat FC Twente nu wél een middenmoter kan vormen. "Ik denk dat Twente naar behoren presteert. En als ze de komende weken een beetje geluk hebben dan gaan ze naar de onderkant van het linkerrijtje. Dat zou fantastisch zijn", aldus Karsten.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties