FC Twente Nieuws

KIJKEN! ESPN DOC: "Wij Gaan Europa In!" wordt vrijdag op tv uitgezonden

KIJKEN! ESPN DOC: "Wij Gaan Europa In!" wordt vrijdag op tv uitgezonden

Afgelopen seizoen zette FC Twente een buitengewoon knappe prestatie neer. Door vierde te worden in de eredivisie met maar liefst 68 punten uit 34 wedstrijd ging de Enschedese club voor het eerst sinds 2014 weer Europa in. ESPN besloot er een documentaire van te maken: "Wij Gaan Europa In!"

In de documentaire spelen technisch directeur Jan Streuer en spelers Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki samen met drie supporters de hoofdrollen. Streuer was erbij toen FC Twente voor de allereerste keer Europa in ging. Dit was in 1969 tegen het Franse Rouen. Hier was een van de drie supporters, Erasmus Bosch, ook bij.

De documentaire werd een paar maanden geleden voor het eerst uitgezonden en komt komende vrijdag weer op televisie. Vrijdag om 17:30 uur wordt hij uitgezonden door RTV Oost. De documentaire wordt elk uur herhaald op TV Oost. Kijk hieronder voor een voorproefje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties