FC Twente Nieuws

Klich trefzeker: "We hebben er echt een gevecht van gemaakt"

Klich trefzeker: "We hebben er echt een gevecht van gemaakt"

[google]FC Twente won zondagmiddag met 1-0 van Ajax. Mateusz Klich besliste namens de club uit Enschede in de blessuretijd de wedstrijd vanaf de stip, na een handsbal van Ajax-verdediger Nick Viergever. De Poolse middenvelder heeft bovendien goede herinneringen overgehouden aan eerdere duels met Ajax.

"De laatste keer was in 2014", blikt Klich terug in gesprek met De Telegraaf. "Toen won ik met PEC Zwolle de bekerfinale van Ajax met 5-1. Ik speel dus graag tegen ze. Ik had vooraf al een heel goed gevoel. We hebben er echt een gevecht van gemaakt."

De Pool pakte het cadeautje van Viergever zondagmiddag dankbaar uit, waardoor een groot feest ontstond onder de Twentse aanhang. "Die passie bij de mensen in het stadion, niet normaal", vervolgt hij glimlachend. "Dit is een 'big game'. We speelden heel compact. Dan is het wachten op een foutje van Ajax. En die kwam er, al duurde het wel negentig minuten", besluit Klich.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties