FC Twente Nieuws

"KNVB kan niet anders, maar iedereen weet: we voetballen straks toch niet"

"KNVB kan niet anders, maar iedereen weet: we voetballen straks toch niet"

Op dit moment liggen nagenoeg alle Europese voetbalcompetities stil. Het enige land dat weigert te stoppen met voetbal is Wit Rusland. Premier Aleksandr Loekasjenko is niet bang voor het coronavirus en denkt dat deze prima kan worden bestreden met wodka.

De rest van de Europese competities liggen stil in afwachting van het besluit van de UEFA. Deze wil de competities graag uitspelen, desnoods in de zomer. Een plan dat niet op de steun kan rekenen van Rob Jansen. Sterker nog, de zaakwaarnemer heeft geen goed woord over voor de UEFA.

Hij denkt dat de lopende competities niet kunnen worden uitgespeeld. "Dat lijkt mij niet. De Premier League wil spelers in quarantaine doen. Dan is er straks één schoonmaker die een speler besmet en kan de stekker er alsnog uit. Maar dat neemt niet weg dat de KNVB niets anders kan dan nu plannen ontwikkelen om verder te voetballen. De FIFA en de UEFA zijn daar schuldig aan."


[google]

"De schuldigen zitten weer eens boven in de kastelen. Die dreigen zelfs, maken de bonden doodsbang met sancties. Directer Eric Gudde heeft echt geen keuze. Hij moet dat wedstrijdschema voor juni en juli opstellen. Maar iedereen weet: we voetballen straks toch niet", aldus de ongezouten mening van Jansen in gesprek met Gouka van het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties