FC Twente Nieuws

KNVB legt FC Twente boete op na spreekkoren richting scheidsrechter

KNVB legt FC Twente boete op na spreekkoren richting scheidsrechter

De KNVB heeft FC Twente een boete opgelegd van 7.500 euro naar aanleiding van spreekkoren bij de thuiswedstrijd tegen Willem II. Die wedstrijd werd gespeeld zondag 17 oktober. De vlam sloeg in de pan toen scheidsrechter Jochem Kamphuis warrig floot en vervolgens Zerrouki vlak voor rust met twee keer geel van het veld stuurde.

"We hebben van de tuchtcommissie van de KNVB een geldboete opgelegd gekregen. Een boete van 7.500 euro waarvan de helft voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar", zo laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten op de clubwebsite.

Ook blikte hij kort terug op de zogenaamde hit & run die afgelopen woensdag plaatsvind buiten de poorten van de Grolsch Veste. "Voorafgaand aan het bekerduel van woensdagavond heeft de politie opgetreden tegen een groep die zich buiten het stadion had verzameld en vuurwerk afstak."

"Bij eerdere thuisduels zonder publiek vonden er bij De Grolsch Veste geen incidenten plaats, waar bij andere wedstrijden in de Eredivisie daar wel sprake van was. Bij het incident van woensdag werd van buiten het stadion ook vuurwerk door het hek gegooid, dat leverde gevaarlijke situaties op en is niet acceptabel. Wij roepen iedereen op om herhaling hiervan te voorkomen."

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties