FC Twente Nieuws

KNVB stelt ervaren scheidsrechter aan voor belangrijke wedstrijd tussen AZ en FC Twente

KNVB stelt ervaren scheidsrechter aan voor belangrijke wedstrijd tussen AZ en FC Twente

De KNVB heeft de aanstellingen van de scheidsrechters voor de komende eredivisiespeelronde bekendgemaakt. FC Twente gaat komende zondag op bezoek bij AZ Alkmaar. Scheidsrechter Pol van Boekel zal de wedstrijd in goede banen proberen te leiden. Om 16:45 uur zal er afgetrapt worden in Alkmaar.

Pol van Boekel wordt geassisteerd door Schaap en Brondijk. Sander van der Eijk zal de vierde official van dienst zijn. Alex Bos, die het duel tussen FC Volendam en FC Twente laatst nog floot, is de VAR. De AVAR is Goossens.

Pol van Boekel floot ook vorig seizoen het duel tussen AZ en FC Twente. Het werd toen door een doelpunt van Joshua Brenet 0-1, waarmee de Tukkers een belangrijke stap zetten richting het rechtstreeks behalen van Europees voetbal ten opzichte van de Alkmaarders. Afgelopen seizoen floot Van Boekel in totaal vier wedstrijden van FC Twente. Ze werden allemaal gewonnen door de ploeg van Ron Jans.

FC Twente gaat zondag om 16:45 uur op bezoek bij AZ, dat één punt boven FC Twente staat in de eredivisie. De Enschedeërs zullen door een vol uitvak gesteund worden. Er reizen 750 Tukkers af naar Alkmaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties