FC Twente Nieuws

KNVB stelt jonge scheids aan en zet ervaren collega in als VAR

KNVB stelt jonge scheids aan en zet ervaren collega in als VAR

Aanstaande zaterdag staat voor FC Twente de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Voor eigen publiek hoopt de ploeg het debacle van afgelopen zondag om te zetten in een driepunter.

De KNVB heeft besloten dat Joey Kooij de wedstrijd in goede banen moet gaan leiden. Hij zal worden ondersteund door Inia en Fikkert. Als vierde official heeft de KNVB Bos aangesteld. Blom zal de eindverantwoording dragen als VAR. Hij wordt geassisteerd door Koopman.

Kooij floot dit seizoen 11 eredivisiewedstrijden, maar tot dusver geen enkele wedstrijd van FC Twente. Kooij geeft dit seizoen gemiddeld vier gele kaarten per wedstrijd. Vier keer trok hij rood waarvan drie directe rode kaarten. De wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen wordt zijn 25e eredivisie wedstrijd.


[google]

De wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen zal aanstaande zaterdag af worden getrapt om 20:45 uur. Kaarten zijn online te koop en op de wedstrijddag aan de spoorzijde van de Grolsch Veste. De verwachting is dat er tussen de 26.000 en 27.000 supporters aanwezig zullen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties