FC Twente Nieuws

KNVB stelt Van den Kerkhof aan voor beladen derby FC Twente - GA Eagles

KNVB stelt Van den Kerkhof aan voor beladen derby FC Twente - GA Eagles

Zondagmiddag staat voor FC Twente de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Voor de ploeg van Ron Jans de mogelijkheid om de wrange nasmaak van de 5-0 nederlaag tegen Ajax weg te spoelen. FC Twente staat vijfde met 19 punten voorsprong op de Deventenaren die terug zijn te vinden op plek 14.

De KNVB heeft Martin van den Kerkhof aangesteld als de scheidsrechter voor de beladen wedstrijd tussen de Tukkers en de Deventenaren. Hij wordt geassisteerd door Thomas Krijt en Joris Westhof. Richard Martens is de vierde official. Vanuit Zeist is Rob Dieperink de VAR. Hij wordt geassisteerd door AVAR Hessel Steegstra.

Van den Kerkhof floot dit seizoen één keer eerder een wedstrijd van FC Twente. Dit was op 1 oktober toen FC Twente op bezoek bij FC Groningen met 1-1 gelijkspeelde. In deze wedstrijd gaf de scheidsrechter maar liefst zeven gele kaarten, meer dan in elke andere wedstrijd die hij dit seizoen floot in de eredivisie. Zoals te zien op de foto werden Van den Kerkhof en Misidjan die dag geen vrienden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties