FC Twente Nieuws

KNVB steunt verzoek Van der Sar om topduels in te plannen na de winterstop

KNVB steunt verzoek Van der Sar om topduels in te plannen na de winterstop

Halverwege september moet het nieuwe eredivisieseizoen van start gaan. De eerste tijd zullen de wedstrijden nog zonder publiek afgewerkt worden, maar mogelijk komt daar na de winterstop verandering in. Ajax-directeur Edwin van der Sar hoopt daarom dat derby's en topduels zoveel mogelijk in de tweede seizoenshelft worden ingepland.

Hierdoor kunnen interessante wedstrijden mogelijk bezocht worden door publiek. De vraag rest wanneer supporters weer verwelkomd kunnen worden in het stadion.

Van der Sar kan rekenen op steun van KNVB-directeur Eric Gudde. "Dat is ook één van mijn eigen ideeën", vertelt Gudde in gesprek met De Telegraaf. "Nee, daar verschillen we niet van mening over. Het lijkt me een goed plan om de wedstrijden waar veel publiek op afkomt, de zogenoemde kaskrakers, in de tweede helft van het seizoen te programmeren."

[google]

"Aan de andere kant blijft het koffiedik kijken", vervolgt hij. "Niemand weet nog wanneer we met publiek kunnen gaan spelen. Maar de afdeling competitiezaken gaat er in elk geval wel mee aan de slag", aldus Gudde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties