FC Twente Nieuws

KNVB verplaatst Ajax - FC Twente door midweekse bekerronde

KNVB verplaatst Ajax - FC Twente door midweekse bekerronde

FC Twente heeft nog drie wedstrijden te spelen voordat de naar voren geschoven winterstop van start gaat. Op 11 november speelt FC Twente de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft en op 6 januari wordt de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

FC Twente kent een drukke start van de tweede seizoenshelft, want drie dagen later speelt FC Twente op dinsdag 10 januari in de KNVB-beker thuis tegen Telstar. Op zaterdag 14 januari volgt de derde wedstrijd, uit tegen Ajax.

De KNVB heeft aan de hand van het programma van de KNVB-beker besloten dat de aanvangstijd van de wedstrijd Ajax - FC Twente wordt verlaat. De aftrap stond gepland om 20:00 uur. Deze is een uur uitgesteld naar 21:00 uur. Er zijn nog twee wedstrijden verplaatst. Sc Heerenveen - AZ gaat van vrijdag 13 naar zaterdag 14 januari (18.45 uur) en FC Groningen - Feyenoord van zaterdag 14 naar zondag 15 januari (16.45 uur).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties