FC Twente Nieuws

KOEKOEK! Geweldige panna en assist Smal: "Soms komt er wat in je op"

KOEKOEK! Geweldige panna en assist Smal: "Soms komt er wat in je op"

FC Twente won zondag met 3-0 van RKC Waalwijk. Bij de 2-0 deed Gijs Smal fantastisch voorbereidend werk met een panna en een goede pass. Sem Steijn schoot de bal goed in het dak van het doel en maakte daarmee zijn tweede doelpunt van de middag. Het was niet de eerst panna en zeker niet de eerste assist van Smal dit seizoen.

"Ik zag al dat wanneer ik één iemand zou passeren, er veel ruimte zou liggen. Toen zag ik Steijn al vrij snel vrijstaan en die schiet hem fantastisch binnen", vertelt hij tegenover ESPN. Bij die passeeractie ging de bal door de benen van de tegenstander. "Soms komt er wat in je op en dan voer je het uit", aldus Smal.

Dit was tevens de reactie van 'Smaldini' bij zijn prachtige panna tegen Excelsior. Ook toen gaf hij een heerlijke panna. Destijds ging hij zijn tegenstander mooi voorbij, deze keer was hij nog efficiënter door zijn vierde assist van het seizoen te geven. Eerder gaf hij al assists tegen Fortuna Sittard, Excelsior en PSV. Daarnaast maakte hij een prachtig doelpunt tegen Vitesse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties