FC Twente Nieuws

Komende tegenstander ADO Den Haag versterkt zich met extra verdediger

Komende tegenstander ADO Den Haag versterkt zich met extra verdediger

FC Twente speelt zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, dat vijftiende staat in het klassement. In aanloop naar de wedstrijd hebben de Hagenezen zich versterkt met Gianni Zuiverloon, die zonder club zat na zijn vertrek bij het Indische Kerala Blasters FC.

De inmiddels 33-jarige verdediger zorgt voor een extra optie centraal achterin voor trainer Aleksandar Rankovic. Voormalig FC Twente-speler Peet Bijen raakte in de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam geblesseerd waardoor hij het treffen tegen zijn oud-werkgever aan zich voorbij moet laten gaan.

Het is nog niet bekend wanneer de Hengelose centrale verdediger weer op het veld kan staan namens ADO Den Haag. Tot die tijd kan Zuiverloon de plek van Bijen opvangen. De kans dat Zuiverloon start tegen FC Twente is klein. De verdediger zat al maanden zonder club en speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 23 februari.

Zuiverloon speelde al eerder een periode bij de Hofstedelingen tussen 2013 en 2016. Daarna vertrok hij naar het Spaanse CyD Leonesa en later kwam hij uit voor de Indische ploegen Odisha FC en Kerala Blasters FC. De verdediger won in 2007 het Jeugd-EK met Jong Oranje.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties