FC Twente Nieuws

Kraay furieus op spelers FC Twente: "Ik vind het asociaal!"

Kraay furieus op spelers FC Twente: "Ik vind het asociaal!"

Tijdens de maandagavonduitzending van Voetbal Inside kwam ook de zeer verrassende 4-0 winst van FC Twente op FC Utrecht ter sprake. Ondanks de fraaie overwinning maakte Hans Kraay Junior zich, net als vorige week, kwaad over het feit dat een aantal spelers hebben geklaagd bij de clubleiding over René Hake. Zowel Kraay als Derksen zijn ervan overtuigd dat de informatie van journalist Jeroen Kapteijns klopt, maar verschillen van mening over hoe serieus dit moet worden genomen.

"Ik blijf er toch bij dat het niet uit het niets komt, dat van die spelers. Voetballers die gewoon een paar keer verliezen, kijken niet in de spiegel en gaan lopen zeiken over de trainer. En er zijn er gewoon een paar bij FC Twente, die hebben achter Hake's rug om lopen zeiken. En ik vind dat onbegrijpelijk! Wie zou er in hemelsnaam het recht hebben om bij FC Twente te zeiken? Ik heb ze twee keer zien spelen, wie dan? Ik vind het asociaal dat spelers lopen te zeiken over die man. Dan moeten ze dat tijdens de voorbereiding doen. Hij is niets anders dan vijf weken geleden."

[google]"Maar Hans", breekt Derksen in. "Jij hebt ook heel lang meegelopen. Zolang ik gevoetbald heb, werd er over de trainer geklaagd. En iedereen heeft wel een journalist als vriendje waar ze wat dingen droppen. Die jongen van de Telegraaf heeft dat niet uit zijn duim gezogen. Maar het zijn altijd die voetballers. Nu hebben ze gewonnen, en nu staan ze achter de trainer. Wordt ie morgen weggestuurd? Trekken ze het boetekleed aan en hollen ze direct achter de nieuwe trainer aan."

Genee: "Dus de liefde is weer opgebloeid?" Kraay: "Als trainer moet je je er geen ene reet van aantrekken. Hake is heel rustig. Maar Hake is toch geen andere trainer dan die zevende werd vorig jaar? Toen had hij veel betere spelers. Nu is Yeboah weg, Ünal is weg, hij is Klich kwijt, Mokotjo kwijt. En wat is ervoor teruggekomen? Wat kan die man eraan doen?", besluit de tafelgast z'n relaas.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties