FC Twente Nieuws

Kraker Ajax - FC Twente is nu al stijf uitverkocht

Kraker Ajax - FC Twente is nu al stijf uitverkocht

Na de winterstop hervat FC Twente de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Het duel wordt gespeeld op vrijdag 6 januari in de Grolsch Veste. Een week later op zaterdag 14 januari staat de eerste kraker van 2023 op het programma. Dan reist de ploeg af naar Amsterdam om het daar op te nemen tegen het Ajax.

Het wordt een bijzondere wedstrijd want bij de Amsterdammers is voormalig FC Twente-trainer Alfred Schreuder tegenwoordig de hoofdtrainer. Hij werd afgelopen zomer aangesteld als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Erik ten Hag. Er valt echter nog maar weinig te genieten voor Schreuder want het loopt nog niet zoals gewenst. Een deel van de aanhang eist inmiddels zijn vertrek, maar het Ajax-bestuur weigert hier gehoor aan te geven.

Het gat tussen Ajax en FC Twente is na de eerste seizoenshelft slechts drie punten in het voordeel van de Amsterdammers. Ajax staat tweede en FC Twente staat op de vijfde plek. De kraker zal worden gespeeld in een volle Johan Cruijff ArenA. Ajax laat vandaag weten dat de wedstrijd inmiddels stijf is uitverkocht.

Poll: Wat verwacht jij tegen Ajax?


[totalpoll id="199322"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties