FC Twente Nieuws

Kruiwagenverkoper Oosterwijk vindt nieuwe club in Tweede Divisie

Kruiwagenverkoper Oosterwijk vindt nieuwe club in Tweede Divisie

Jari Oosterwijk gaat weer op niveau voetballen. De oud-spits van FC Twente die in 2019 stopte om te rouwen speelde afgelopen seizoen alweer voor VV Letelle en maakt deze zomer een behoorlijke stap omhoog naar tweede divisionist HHC Hardenberg.

Oosterwijk is pas 26 jaar en kan dus nog jaren mee. "Het begon te jeuken om terug te keren op niveau", vertelt de lange schutter op de website van zijn nieuwe club. "Toen ik gestopt was bij FC Twente heb ik contact gekregen met HHC Hardenberg. Ik heb een ontzettend goed gevoel bij deze club."

Bij HHC wordt de spits uit Letelle herenigd met een aantal uit oud-ploeggenoten. Zij zullen zijn kwaliteiten nog goed kennen. "Ik ken ook enkele spelers waarmee ik eerder heb gespeeld, zoals Rick Hemmink en Jurjan Mannes. Ik denk dat je mij kunt beschrijven als een kopsterke spits met een goed schot in beide benen", besluit Oosterwijk.

Ook technisch manager Gert Heerkes is uiteraard content met de overeenkomst. "Een echte opsteker voor HHC. Een spits met zijn klasse en ervaring zal een echte boost geven in de slagkracht van onze selectie. Mooi dat Jari na een jaar bedenktijd z’n rentree in het prestatievoetbal bij ons gaat maken", besluit Heerkes.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties