FC Twente Nieuws

Laatste kans: Win een skyboxarrangement voor 12 personen!

Laatste kans: Win een skyboxarrangement voor 12 personen!

Supporters opgelet! Vandaag is de laatste kans om je #ikmisoe Matchdaypakket te bestellen voor de uitwedstrijd tegen AZ. En deze keer is het extra de moeite waard, want in één van de pakketten zit een Gouden Ros. De persoon die deze vindt wint een skyboxarrangement voor twaalf personen.

Je kan kiezen uit maar liefst vier Matchdaypakketten en je kan je pakket naar keuze afhalen bij één van de maar liefst 47!! afhaalpunten in heel Nederland.

BEUGELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

[google]

KIDS MATCHDAYPAKKET (ALCOHOLVRIJ-PAKKET) Á € 7,50

BUBBELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

FAMILIE MATCHDAYPAKKET Á € 35,-

BESTELLEN EN AFHALEN

Mocht het bestellen niet lukken, neem dan contact op met de afdeling Ticketing per mail via ticketing@fctwente.nl of telefonisch via 053-8525777 (tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

De pakketten kunnen alleen online worden besteld, wees er snel bij want op = op. Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket af te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging. Donderdag 11 maart krijgt elke besteller een mail met het exacte afhaaltijdstip en adres waar het pakket afgehaald kan worden.

AFHAALLOCATIES

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties