FC Twente Nieuws

Lam en Jensen stunten tegen IJsland

Lam en Jensen stunten tegen IJsland

Finland won gisteravond in de WK-kwalificatie verrassend in Tampere met 1-0 van IJsland. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd al na 8 minuten gemaakt door Ring. Bij de Finnen begonnen FC Twente-spelers Thomas Lam en Fredrik Jensen op de bank.

[google]Jensen bleef 90 minuten lang op de bank zitten. Lam mocht zeven minuten voor tijd invallen voor middenvelder Hetemaj, die in het verleden ook nog een half jaar onder contract stond bij FC Twente. Finland was al uitgeschakeld voor het WK in Rusland, maar de winst was wel een opsteker voor het thuisland. Het was namelijk de eerste overwinning voor Finland tijdens deze kwalificatiereeks. Komende dinsdag neemt Finland het op tegen Kosovo.

Foto: Orange Pictures

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties