FC Twente Nieuws

Lang blijft positief: "Denk dat we wel trots op elkaar mogen zijn"

Lang blijft positief: "Denk dat we wel trots op elkaar mogen zijn"

Na het laatste fluitsignaal droop de teleurstelling van de gezichten van de spelers van FC Twente en de supporters in het uitvak. Het was de wedstrijd van FC Twente, maar het was FC Utrecht dat er met de drie punten vandoor ging.

Noa Lang hield een dubbel gevoel over aan de wedstrijd waarin hij zelf ook een goede kans kreeg maar niet wist te benutten. "Iedereen is teleurgesteld, maar ik denk dat we wel trots op elkaar mogen zijn dat we de stijgende lijn wel te pakken hebben qua spel. Er zat meer in vandaag dus we gaan hier met een dubbel gevoel weg."

Lang wil de aanvaller niet blijven hangen in de teleurstelling en hij kijkt nu al uit naar de wedstrijd van komende zaterdag, Dan ontvangen de Tukkers sc Heerenveen in de Grolsch Veste. "Nu gewoon doorgaan en met z'n allen blijven vechten voor elkaar. Volgend weekend staat er weer een mooie thuiswedstrijd op het programma", besluit Lang in gesprek met FC Twente TV.

[google]

De wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen wordt komende zaterdag afgetrapt om 20:45 uur. Er zijn nog kaarten te koop voor deze wedstrijd. Deze zijn online te bestellen via tickets.fctwente.nl of op de wedstrijddag aan de kassa's aan de spoorzijde van het stadion.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties