FC Twente Nieuws

Lang staat voor toptransfer naar de kersverse kampioen van Italië

Lang staat voor toptransfer naar de kersverse kampioen van Italië

Noa Lang werd in het seizoen 2019-2020 voor een halfjaar gehuurd van Ajax. Een groot succes werd dit destijds echter niet. Toen de aanvaller in oktober 2020 naar Club Brugge vertrok ging het echter wel lopen. Lang staat nu zelfs voor een toptransfer naar de kersverse kampioen van de Serie A.

AC Milan wil volgens La Gazetto dello Sport de Nederlander overnemen van Club Brugge. De Belgische club verlangt een transfersom van minimaal 22 miljoen euro. Bij AC Milan is voor Lang waarschijnlijk de positie als aanvallende middenvelder weggelegd. Deze wordt normaal ingevuld door Brahim Díaz.

Het eerste gesprek tussen Bart Baving, de zaakwaarnemer van Lang, de vader van Lang en AC Milan vond in februari al plaats. Volgens de Italiaanse krant vond de tweede ontmoeting woensdag plaats. Aangezien AC Milan op dit moment in een overname zit is nog niet bekend wie er mag tekenen namens de grootmacht. Hierdoor moet Lang nog even geduld hebben.

Bij Club Brugge speelde de aanvaller tot nu toe 85 wedstrijden. Hierin maakte hij 26 doelpunten en gaf hij eveneens 26 assists. Bij FC Twente speelde de aanvaller slechts zeven wedstrijden. Hierin vond hij eenmaal het net. Dit had er mede mee te maken dat de competitie in verband met corona niet werd uitgespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties