FC Twente Nieuws

Latibeaudiere: "Je weet dat zij met veel inzet en strijdlust zullen spelen"

Latibeaudiere: "Je weet dat zij met veel inzet en strijdlust zullen spelen"

FC Twente wist woensdagavond met 0-2 te winnen in het bekerduel op bezoek bij De Treffers. Verdediger Joel Latibeaudiere weet dat er voor de tegenstander niets te verliezen viel.

"Voor een tegenstander uit het amateurvoetbal zijn dit natuurlijk de wedstrijden die er toe doen", vertelt Latibeaudiere op de clubsite. "Je weet dat zij met veel inzet en strijdlust zullen spelen, in de hoop voor een stunt te zorgen. Het is zaak scherp aan de wedstrijd te beginnen. We speelden voor rust geconcentreerd en in een hoog tempo. Dankzij twee doelpunten van Keito wisten wij al snel afstand te nemen."

[google]

"Na rust vond ik het niveau van de wedstrijd wat minder", vervolgt de Engelsman. "Met het oog op de komende wedstrijd tegen AZ konden er nog wat spelers rust krijgen en andere spelers speelminuten maken. Wij hielden de controle over het duel en konden de wedstrijd naar het einde spelen. Het bereiken van de volgende ronde was het doel en dat is gelukt", aldus Latibeaudiere.

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties