FC Twente Nieuws

Latibeaudiere blikt terug op periode bij FC Twente: "Veel plezier aan beleefd"

Latibeaudiere blikt terug op periode bij FC Twente: "Veel plezier aan beleefd"

Joel Latibeaudiere werd afgelopen seizoen door FC Twente gehuurd van Manchester City. De vleugelverdediger speelde slechts zes wedstrijden in de hoofdmacht van de club uit Enschede en viel op het einde zelfs buiten de selectie.

"Natuurlijk hoopte ik op meer speelminuten", vertelt Latibeaudiere in gesprek met Manchester Evening News. "Maar heb in een Europese topcompetitie gespeeld tijdens mijn eerste verhuurperiode en heb veel geleerd. Vooral als je gewend bent om bij een grote club in de jeugd te spelen, en nu in het eerste elftal."

"Bij Manchester City win je de meeste wedstrijden, maar FC Twente was net gepromoveerd en had niet het sterkste elftal van de competitie", vervolgt de Brit. "We moesten onze tactiek aanpassen aan de tegenstanders. De trainer zag mijn kwaliteiten, snelheid en motivatie om op te komen. Daar heb ik veel plezier aan beleefd", besluit hij.

[google]

Latibeaudiere maakte één doelpunt namens FC Twente. Ook gaf hij éénmaal de assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties