FC Twente Nieuws

Leidsman wordt niet de nieuwe spits van FC Twente

Leidsman wordt niet de nieuwe spits van FC Twente

Kyvond Leidsman dook vorige week met zijn zaakwaarnemer op bij de Grolsch Veste. De spits was hier echter niet voor de nog in te vullen spitspositie, zo laat zijn zaakwaarnemer vandaag weten in gesprek met Twente Insite.

Ondanks het feit dat Leidsman ook daadwerkelijk werd besproken binnen de club, was hij in de Grolsch Veste voor zijn diploma-uitreiking van het Johan Cruijff College. Op de foto is te zien hoe de 21-jarige aanvaller in de Veste zijn handtekening zet onder zijn diploma.

Leidsman is transfervrij nadat zijn contract bij Almere City FC niet werd verlengd. Bij die club werkte hij nauw samen met de nieuwe assistent-trainer Ivan van Dinteren, hetgeen de geruchten over een overstap naar FC Twente extra voedde. Na een zware knieblessure koos de club ervoor om de spits te laten gaan.

[google]

Leidsman begon bij het Amsterdamse AFC en via sc Heerenveen kwam hij in 2016 terecht bij De Graafschap. Hier maakte hij indruk door in één seizoen 26 keer te scoren voor Jong De Graafschap in de derde divisie. Tot dusver het hoogtepunt uit zijn nog prille carrière. Op dit moment is de spits in gesprek met een andere club in het betaald voetbal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties