FC Twente Nieuws

Leo Driessen hekelt 'herrie' in anders zo gezellige De Grolsch Veste

Leo Driessen hekelt 'herrie' in anders zo gezellige De Grolsch Veste

Bij FC Twente wordt er voor de wedstrijd en in de rust vaak opzwepende muziek afgespeeld, zo ook zondag bij de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-0). De muziek zorgt ervoor dat de supporters in De Grolsch Veste helemaal klaar voor de wedstrijd. Niet iedereen is er echter fan van.

Iemand die er geen fan van is, is ESPN-commentator Leo Driessen. "Leo, geniet ook een beetje van de muziek", zegt presentator Pascal Kamperman nog tegen de commentator voor de wedstrijd, terwijl 'We Shall Arise' heel hard wordt afgespeeld in de Veste. "Ja, laat ik dat eerst maar eens even doen dan", reageert Driessen sarcastisch.

Op een gegeven moment is het numer afgelopen. Driessen: "Wat mij betreft mogen we hier stoppen met de muziek. We hebben een aangenaam half uurtje gehad. De laatste vier minuten schijnt deze muziek dan nodig te zijn om iedereen op te fokken." Dan wordt het You'll Never Walk Alone in gestart. "Deze is natuurlijk veel beter. Luister mee en geniet!", zegt de commentator.

Ook aan het einde van de rust wordt er hardstyle afgespeeld. Driessen reageert er weer op. "Het is hier altijd zo ongelofelijk gezellig, hè. Totdat een paar minuten voor de wedstrijd de muzikale sluizen worden opengetrokken en we veroordeeld worden tot het luisteren naar deze herrie. Zodra Dieperink (scheidsrechter, red.) fluit is het afgelopen. Maar misschien vindt Dieperink het wel mooie muziek", besluit hij grappend.

Wat vind jij van de muziek in De Grolsch Veste?


[totalpoll id="198191"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties