FC Twente Nieuws

LET OP!! Afhalen #IKMISOE pakketten gaat zaterdag niet door

LET OP!! Afhalen #IKMISOE pakketten gaat zaterdag niet door

Vorige week ging de verkoop van de #IkMisOe Matchdaypakketten weer van start. De pakketten zouden aanstaande zaterdag weer afgehaald kunnen worden bij de meer dan veertig afhaallocaties. Helaas laat de club nu weten dat er zaterdag geen pakketten worden uitgeleverd vanwege de winterse omstandigheden.

"Vanwege de weersomstandigheden hebben wij moeten besluiten aanstaand weekend geen #IkMisOe Matchdaypakketten uit te leveren", zo valt te lezen in de mail die de club de deur uit heeft gedaan. "Momenteel zijn de wegen niet goed begaanbaar en dit bemoeilijkt de voorbereidingen, maar ook de komende dagen blijft het ijzig koud en zal het in de nachten en vroege ochtenden streng vriezen. Wij willen onze supporters en vrijwilligers niet in gevaar brengen.

"De actie wordt nu hervat bij Heracles Almelo – FC Twente (zaterdag 27 februari). Dit betekent dat jouw bestelde pakket voor aanstaand weekend tegen Vitesse, automatisch wordt omgezet naar de wedstrijd tegen Heracles. De huidige ontvangen bestelbevestiging van de actie tegen Vitesse is dan ook het afhaalbewijs voor bij de wedstrijd tegen Heracles. Exacte info over het afhalen op 27 februari ontvang je uiterlijk 25 februari."

[google]

"Nieuwe (of extra) Matchdaypakketten voor bij de wedstrijd Heracles - FC Twente (zaterdag 27 februari) zijn vanaf woensdag 10 februari 13.00 uur te bestellen. Zoals reeds vermeld is voor iedereen die besteld had bij de wedstrijd Vitesse - FC Twente, de bestelling geldig bij de wedstrijd tegen Heracles. De huidige bestelbevestiging van de actie tegen Vitesse is dan ook het afhaalbewijs voor bij de wedstrijd tegen Heracles."

Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn (over bijvoorbeeld niet kunnen), neem dan contact op via ticketing@fctwente.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties