FC Twente Nieuws

LET OP! Om 19:00 uur start kaartreservering voor Fortuna, Groningen of Emmen thuis

LET OP! Om 19:00 uur start kaartreservering voor Fortuna, Groningen of Emmen thuis

Vanavond om 19:00 uur is het zover. Dan kunnen de seizoenkaarthouders een wedstrijd kiezen uit de eerste drie thuiswedstrijden van het seizoen. Fortuna Sittard thuis, FC Groningen thuis en FC Emmen thuis. Iedere seizoenkaarthouder kan in eerste instantie voor één van de drie wedstrijden een kaart aanschaffen. Zijn er na de voorverkoop nog kaarten over dan worden deze ook vrijgegeven. Ook deze kaarten zijn enkel en alleen voor seizoenkaarthouders. Meer info onderaan dit bericht.

Vanavond om 19:00 zal de verkoop van start gaan via fctwente.nl/wedstrijden. Je kiest eerst de wedstrijd naar voorkeur en in het Online Ticketing systeem kies je een plek uit (je dient in te loggen met het account waarmee ook de seizoenkaart is besteld). Dit mag in je eigen vak zijn, maar ook in een ander vak. Uitgesloten zijn kaarten voor de Diekman tribune (Premium Seats) en Vak-P. Deze zijn alleen te bestellen voor seizoenkaarthouders die op de betreffende tribune een seizoenkaart of Premium Seat hebben).

[google]

Vervolgens worden de andere twee wedstrijden automatisch geblokkeerd voor deze persoon. Iedereen heeft gelijke kansen om bij de wedstrijd van keuze aanwezig te kunnen zijn.

Mocht je vanavond problemen ondervinden met het bestellen, dan is via deze link een handleiding beschikbaar. De afdeling Ticketing is vanavond van 19.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via 053-8525777 en via ticketing@fctwente.nl. De afdeling Ticketing is normaliter elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Mochten er na woensdag 9 september nog kaarten bij een van de drie wedstrijden vrij zijn, worden deze vanaf donderdag 10 september vrijgegeven voor supporters die al een kaart hebben voor een andere wedstrijd in het eerste blok.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties