FC Twente Nieuws

LET'S GO! SCC-houders kunnen nu hun plek terugkopen voor FC Twente - Fiorentina

LET'S GO! SCC-houders kunnen nu hun plek terugkopen voor FC Twente - Fiorentina

Komende donderdag staat de heenwedstrijd in het tweeluik met Fiorentina op het programma. In het Stadio Artemio Franchi wordt er dan om 21:00 uur afgetrapt tegen de Italianen. Een week later staat de thuiswedstrijd op het programma. Dan wordt er om 19:00 uur afgetrapt.

Seizoenkaarthouders kunnen tot en met donderdag 23:59 uur hun eigen plek terugkopen. Op 22 augustus, vier dagen later, begint de vrije verkoop. Die start om 9:00 uur. Doordat er 5% gereserveerd moet worden voor de uitploeg, kan FC Twente 28.500 Twente-supporters ontvangen in de thuiswedstrijd.

Alle seizoenkaarthouders hebben een mail ontvangen met informatie over de kaartverkoop. Let wel op, want op kaartverkoop.fctwente.nl zie je de wedstrijd tegen Fiorentina NIET direct staan in het rijtje. Log eerst in (rechtsbovenin), klik dan op je naam (rechtsbovenin), en daarna op "mijn reserveringen". Vervolgens kun je de betaling afronden. SCC-houders kunnen via deze link de tickets bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties