FC Twente Nieuws

LET'S GO! Verleng vanaf nu je seizoenkaart! #twentekleurtrood

LET'S GO! Verleng vanaf nu je seizoenkaart! #twentekleurtrood

Het is weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen bij FC Twente. Sinds 9.00 uur op woensdagochtend hebben de supporters die al in het bezit zijn van een seizoenkaart de kans om deze met een seizoen te verlengen. Al binnen het uur zijn de eerste 2000 seizoenkaarten verlengd.

De prijzen voor het verlengen van een seizoenkaart blijven hetzelfde. Dit heeft de club besloten aangezien er in het afgelopen seizoen er een aantal wedstrijden niet konden worden bezocht. De supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen zich nu inschrijven voor de voorverkoop die op 14 juni gaat beginnen. Zij moeten echter wel een hogere prijs betalen.

Voor de supporters die de seizoenkaart gaan verlengen is er een oplossing bedacht om de thuiswedstrijden die gemist zijn afgelopen seizoen enigszins in te halen. De club biedt hen een tweetal gratis thuiswedstrijden aan in het nieuwe seizoen. Dit kunnen oefen- of bekerwedstrijden zijn in De Grolsch Veste. Mocht FC Twente dit jaar de play-offs spelen dan vervalt deze regeling en zijn deze wedstrijden gratis te bezoeken.

Hoe kan ik verlengen?

FC Twente doet een beroep op haar supporters om vooral thuis online te verlengen. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

4 t/m 25 mei Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
1 en 2 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
14 juni Start verkoop wachtlijst
16 juni Start vrije verkoop

Geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2022-2023? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode (14 juni) voor huidige seizoenkaarthouders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties