FC Twente Nieuws

Licentiecommissie frustreert René Hake

Licentiecommissie frustreert René Hake

Nu de competitie ten einde is, is het wachten op bericht van de Licentiecommissie van de KNVB. In eerste instantie zou de licentiecommissie vandaag uitspraak doen, maar deze uitspraak is uitgesteld tot maximaal het einde van deze maand. Voor de club een vervelende bijkomstigheid want zonder zekerheid over de toekomst mag de club officieel niet handelen. Eén van de zaken is wie er komend seizoen voor de selectie staat. De verwachting is dat Hake aanblijft, maar voordat de club dit officieel naar buiten kan brengen moet de Licentiecommissie een positieve uitspraak doen.

"Ik ben sowieso coach hier volgend seizoen", laat Hake weten in gesprek met de NOS. "De intentie is om met elkaar door te gaan in de rol die ik nu heb, maar uiteindelijk kan dat pas besproken worden op het moment dat er groen licht komt vanuit de KNVB. Daar moeten we op wachten en dat is frustrerend."

[google]"Uiteindelijk hoop je dat na vandaag de hamerslag komt en het duidelijk is hoe het verder gaat, maar dat laat helaas op zich wachten. Dat is frustrerend want we willen graag met de toekomst bezig en dat wordt nu teruggeworpen. Dat is jammer. Voor iedereen. De club, sponsoren. Iedereen wil naar de toekomst kijken, alleen dat hoofdstuk hebben we helaas nog niet afgesloten", besluit Hake.

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Onze FC Twente EK Poule is geopend! Doe ook mee en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties