FC Twente Nieuws

Liendl op weg naar de uitgang: "Hij heeft geen toekomst bij FC Twente"

Liendl op weg naar de uitgang: "Hij heeft geen toekomst bij FC Twente"

FC Twente lijkt volgend jaar in de eerste divisie te beginnen met een volledig gerenoveerd elftal. De club uit Enschede trok afgelopen seizoen maar liefst zestien spelers aan, echter zullen daarvan slechts enkelen overblijven. Naar verwachting zal het middenveld er heel anders uit komen te zien.

"Adam Maher (einde contract) en Thomas Lam (gehuurd) vertrekken. Onzeker is de toekomst van Danny Holla, Michael Liendl en Fredrik Jensen", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde in de TC Tubantia. "Holla heeft weliswaar een doorlopend contract, maar het is afwachten of hij onder dezelfde voorwaarden in de eerste divisie gaat spelen. Liendl heeft nog een contract voor een jaar, maar de Oostenrijker heeft aangegeven dat hij graag weg wil. Omdat hij bij Twente geen toekomst heeft, zal de club hem geen strobreed in de weg leggen."

[google]

"Jensen tekende vorig seizoen voor drie jaar bij, maar na de degradatie komt er geheid belangstelling voor de Finse international", vervolgt Ten Voorde. "Jelle van der Heyden en Alexander Laukart staan ook het komende seizoen op de loonlijst van Twente en dat geldt ook voor Haris Vuckic, die herstelt van een zware knieblessure en niet voor het begin van het nieuwe seizoen fit is", aldus Ten Voorde.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties