FC Twente Nieuws

Linksbuiten FC Twente onder 14 op scoutingslijst Ajax na toernooiwinst

Linksbuiten FC Twente onder 14 op scoutingslijst Ajax na toernooiwinst

De herfstvakantie was voor voetbalclubs in de regio een mooie gelegenheid om weer enkele internationale jeugdtoernooien te organiseren. Op de meeste toernooien was FC Twente ook actief, zo deed de Enschedese club onder meer mee bij (De Tubanters (Onder 17), GFC (Onder 14), Bon Boys (onder 13) en TVC'28 (Onder 12).

FC Twente onder 14 zegevierde in Goor nadat met afrekende met HSV (2-0), Borussia Dortmund (1-0), Schalke 04 (1-0) en in de finale met Vitesse (1-0). FC Twente verloor onderweg alleen met nipte cijfers (0-1) van KNVB Noord.

[google]

Bij de jeugdtoernooien zijn altijd de nodige scouts aanwezig, zo ook bij het toernooi in Goor. Daar was Jan van der Lee, die al tientallen jaren jeugdscout is van Ajax aanwezig. "Het is een goed toernooi om naar talent te speuren en de organisatie is prima", aldus Van der Lee, die ieder team twee keer bekijkt, in gesprek met De Twentsche Courant Tubantia.

De jeugdscout kijkt dan ook doelgericht rond in Goor. "Ik ben op zoek naar jongens die het in zich hebben om Ajax-speler te worden. De nummer 14 van Vitesse en de linksbuiten van Twente staan op het lijstje dat ik bij Ajax zal indienen", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties