FC Twente Nieuws

Lof voor Misidjan: "Hij bijt zichzelf bijna in de oren van blijdschap"

Lof voor Misidjan: "Hij bijt zichzelf bijna in de oren van blijdschap"

Virgil Misidjan heeft zich goed herpakt nadat hij door Ron Jans tijdelijk uit de selectie werd gezet. De linksbuiten kon het niet verkroppen dat hij tegen Excelsior weer op de bank zou starten en maakte dat tijdens de teambespreking in woord en gebaar duidelijk. Dit accepteerde Jans niet en zette hem uit de selectie.

Een dag na de wedstrijd spraken beide partijen het uit en sindsdien lijkt Misidjan als herboren. Tegen PSV viel hij goed in en afgelopen zondag tegen AZ deed hij hetzelfde toen hij in de ploeg kwam voor de matig spelende Tzolis.

"Dit soort jongens op de bank kunnen het verschil maken. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Cerny is wat druistiger en Misidjan heeft altijd wel wat meer dreiging als hij aan de bal komt. Die viel écht goed in en dat zie je dat er wat gebeurt", aldus een zeer enthousiaste Jan van Staa bij de Oosttribune.

"De eerste helft hadden de buitenspelers weinig in te brengen. Ik vond ze erg matig. Misidjan viel weergaloos in", erkent ook Tijmen van Wissing. Na afloop stond de aanvaller met een grote lach voor de camera van RTV Oost. Van Wissing genoot daarvan. "Ik vind het een blije geit, echt een leuk mannetje."

Van Staa: "Hij is geweldig ingevallen en dan is de lach terug. Hij bijt zichzelf bijna in de oren van blijdschap. Die jongen straalt toch? Heerlijk! Maar zo moet hij wekelijks kunnen spelen. Dat zou heerlijk zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties