FC Twente Nieuws

Lof voor Streuer: "Van hem verwacht ik wel het een en ander"

Lof voor Streuer: "Van hem verwacht ik wel het een en ander"

Jan Streuer werd afgelopen maand gepresenteerd als nieuwe technisch directeur van FC Twente. Paul Krabbe, voormalig trainer van onder andere FC Emmen, vindt het een goede keuze van de club uit Enschede.

"Van Streuer verwacht ik wel het een en ander", vertelt Krabbe tegenover Sport in Twente. "Hij past uitstekend bij de oorspronkelijke grondgedachte van FC Twente en kent de voetbalvisie die bij FC Twente is geïntroduceerd door Kees Rijvers en decennia lang de basis is geweest voor de voetbalcultuur van FC Twente. Daar was niks mis mee, integendeel."

Eerder werd de Duitser Alexander Zorniger gelinkt aan het trainerschap bij FC Twente. "Was ook niet verkeerd geweest, Zorniger met zijn Red Bull filosofie en uitvoering. Het geweldige Twentse publiek op de tribunes is de laatste acht jaar niet echt verwend geweest met een attractieve speelstijl. Had met Zorniger waarschijnlijk wel gekund."

[google]

Uiteindelijk kwam FC Twente uit bij Ron Jans. "Jans heeft overal wel een mening over en die zal het nu, net als elke andere trainer bij FC Twente, moeten laten zien waarbij hij natuurlijk wel afhankelijk is van het materiaal wat hij tot zijn beschikking krijgt", aldus Krabbe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties