FC Twente Nieuws

Londense club wil Promes wegkapen uit Moskou

Londense club wil Promes wegkapen uit Moskou

Na twee seizoenen in Rusland lijkt Quincy Promes zich deze zomer op te kunnen gaan maken voor een nieuwe stap in z'n carrière. De middenvelder is al twee seizoenen de smaakmaker van Spartak Moskou en steeds meer clubs worden met hem in verband gebracht. Eén van die clubs is de nummer drie van de laatste editie van de Premier League, Tottenham Hotspur. Hoofdtrainer Mauricio Pochettino bekeek Promes in de oefenwedstrijd tegen Ierland en lijkt gecharmeerd van de twaalfvoudig Oranje international.

Tottenham is met het oog op het komende seizoen op zoek naar versterkingen. Dan wil de club wederom meestrijden om de titel die vorig seizoen zeer verrassend naar Leicester City ging. Pochettino wil zijn selectie op meerdere plekken versterken, waaronder zijn middenveld en aanval. [google]

Quincy Promes werd ook al in verband gebracht met Southampton en Manchester United, echter lijkt Tottenham voorlopig de meest serieuze partij. Mocht het tot een overgang komen dan treft Promes Nacer Chadli, zijn oud ploeggenoot bij FC Twente. De vraag is echter hoe lang de Belg nog blijft. Volgens de geruchten mag Chadli uitkijken naar een andere club. Onder meer rivaal West Ham United zou interesse hebben in de linksbuiten.

De nog maar 24-jarige Promes heeft bij Spartak Moskou nog een contract tot medio 2018. De eigenaar van Spartak Moskou gaf eerder dit seizoen aan Promes enkel te willen verkopen tegen de absolute hoofdprijs. Hij denkt aan een bedrag tussen de 40 en 50 miljoen euro. Of dit reëel is valt nog te bezien.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties